• Over Stichting DAW

  Stichting DAW realiseert met haar flexibele innovatieve kasconstructies op open water een Cradle-to-Cradle ©-omgeving voor de voedselvoorziening van grote steden aan het water. Het project is vernoemd naar de meest nutriëntvolle wateren ter wereld: Deep Arctic Water.
  meer info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
 • Uniek concept

  Op dit moment is Stichting DAW de enige organisatie die in staat is om de complete technologie en projectmanagement met betrekking tot kassen op open water te leveren. Over de hele wereld wordt het land in de buurt van grote steden steeds duurder, daarom zijn mensen op zoek naar nieuwe oplossingen, waaronder kassen op groot open water.
  meer info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
 • Publicaties

  Vaststaat dat voor het onder de aandacht brengen van onderwerpen en het verspreiden van kennis, publicaties een effectief middel zijn. Indien mogelijk zal Stichting DAW hiervan gebruik maken.Verscheidene publicaties en de brochure van Stichting DAW zijn eveneens beschikbaar als pdf-bestand.
  meer_info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
EN
onze contactgegevens

Stichting DAW - EXPO 2016

EXPO 2016

Stichting DAW - EXPO 2016 - 30 en 31 mei 2016 Schiehaven Rotterdam

Op 30 mei 2016 organiseert Stichting DAW de EXPO 2016. Dit evenement met beurs wordt officiëel geopend door Maarten Struijvenberg, wethouder Werkgelegenheid en Economie van de gemeente Rotterdam. Stichting DAW EXPO 2016 vindt plaats in de Schiehaven te Rotterdam.
 
Deelname aan dit evenement is uitsluitend mogelijk op basis van een uitnodiging. Aanmelden voor de EXPO 2016 kan via het registratieformulier. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging.
 

Registratieformulier  

 

Maarten Struijvenberg - wethouder Werkgelegenheid en Economie Rotterdam

Maarten Struijvenberg - Wethouder Werkgelegenheid en Economie Rotterdam

Maarten Struijvenberg, wethouder Werkgelegenheid en Economie Rotterdam

Struijvenberg is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij Leefbaar Rotterdam. Van 2002 tot 2006 was hij Bestuursassistent voor Leefbaar wethouder Van Sluis en van 2006 tot 2010 was hij hoofd van het fractiebureau. In 2010 werd hij raadslid voor deze partij. In 2013 werd hij uitgeroepen tot Rotterdams politicus van het jaar. Voor zijn politieke loopbaan heeft hij gewerkt als assistent business consultant bij Robeco.
 
Struijvenberg is in 1974 geboren in Rotterdam, heeft zijn jeugd doorgebracht in Dordrecht en woont sinds 1996 weer in Rotterdam.
 

 

Follow us