• Over Stichting DAW

  Stichting DAW realiseert met haar flexibele innovatieve kasconstructies op open water een Cradle-to-Cradle ©-omgeving voor de voedselvoorziening van grote steden aan het water. Het project is vernoemd naar de meest nutriëntvolle wateren ter wereld: Deep Arctic Water.
  meer info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
 • Uniek concept

  Op dit moment is Stichting DAW de enige organisatie die in staat is om de complete technologie en projectmanagement met betrekking tot kassen op open water te leveren. Over de hele wereld wordt het land in de buurt van grote steden steeds duurder, daarom zijn mensen op zoek naar nieuwe oplossingen, waaronder kassen op groot open water.
  meer info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
 • Publicaties

  Vaststaat dat voor het onder de aandacht brengen van onderwerpen en het verspreiden van kennis, publicaties een effectief middel zijn. Indien mogelijk zal Stichting DAW hiervan gebruik maken.Verscheidene publicaties en de brochure van Stichting DAW zijn eveneens beschikbaar als pdf-bestand.
  meer_info

   
  Stichting DAW - Innovative greenhouse structures on open water
EN
onze contactgegevens

Stichting DAW - Contactgegevens

Bestuur Stichting DAW met notaris Van Eldik en juridisch adviseur Roel Croes Malden 10 juli 2014

Voor vragen, nadere informatie en suggesties kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Voor nadere informatie kunt u ook contact met ons opnemen via deze link. Onze overige contactgegevens treft u hieronder op deze pagina aan.
 
Ons postadres is:
 
Reigershof 6
4921 VP Made

 

Routebeschrijving

 
Ons bezoekadres is:
 
Reigershof 6
4921 VP Made
 
Plan uw route met behulp van Google maps.  

 

Kamer van Koophandel, Belastingdienst en fiscale status

Stichting DAW staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 61068632. De Stichting wordt door de Belastingdienst aangemerkt als niet-zijnde een ondernemer is de zin van de Omzetbelasting en beschikt derhalve niet over een BTW-nummer.

 

Gebruik van publicaties, informatie en beeldmateriaal

Bij gebruik van publicaties, informatie en beeldmateriaal van Stichting DAW dient te allen tijde de bron te worden vermeld.

 
 

Follow us